Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Političari se ne bi složili.
I hljeb od cjelovitih žitaroca će također trigerovati inzulinski odgovor, velika je laž kako je on mnogo bolji izbor. Sav hljeb je smeće i ne treba ga jesti. Ali kako, kad narod nema para ni za šta skuplje od otrovnih pekarskih proizvoda. To je razlog što kod nas cvjetaju samo pekare i apoteke. Fukara je osuđena na bolest i kratak život. Žalost.
Da je bijeli hljeb toliko los svi nasi politicari bi ga se odrekli
Mogu li jesti cjelovito janje ili cjelovitu ribu, cjelovito škembe bRez 'ljeba ?
Šta je to CJELOVITA HRANA ?
Šta je to CJELOVITA HRANA ?
znaci samo janjetina i luk ...
Moj savjet za odvikavanje od bijelog hljeba jeste postepen prelazak na integralni dvopek. Ima skoro duplo manji glikemijski indeks a opet je hljeb. To zapocetak. Kasnije se i to postepeno smanji.
Hljeb=secer u drugoj boji
Džaba, ja bez hljeba ništa ne mogu ni zamisliti. Samo ga još s pitom ne jedem. Naravno, pokušavam to kompenzovati nekom fizičkom aktivnošću, koliko se može.
Na nasu zalost ovo bi trebalo biti tacno... A mozemo se mi tvrdoglavo protiviti