Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvi korak, ne otvarati klix portal..
Mozak i mozdani procesi su cista hemija, konstantno povisen nivo kortizola uz manjak endorfina, serotonina, endokanabinoida stvara psihicke probleme poput depresije i/ili anksioznosti. Najbolji nacin da se poveca njihov nivo jeste fizicki napor (vjezbanje), i to redovno duzi vremenski period, endoKANabinoidi se mogu povecati i pusenjem trave
da je više slobodnog vremena i para, ne bi bilo nikakve anksioznosti.
Situacija je takva kakva je i ne može se promijeniti preko noći. Zato moraš sam, bez ičije pomoći uraditi sve što možeš , makar bilo i naopako, pa tek onda biti pesimista.
"Promijenite svoj mozak"... evo odmah!
Nemojte citati politiku i crnu hroniku,a po mogucnosti zapocnite sexom dan...
Kao primjer naveli su zabrinutost od javnog pričanja u školi ili na poslu kako s mišljenje da ćete ispasti smiješni. Jest vala Klixe to nam je najveća briga i strah!
Odselis se odavde i ponovo se rodis.
8. Nemojte dan pocinjati sa KLIX-om!