Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi VC i baciš desanku - tako pretvoriš bijes u razočarenje, samosažaljenje i sramotu - razbiješ problem na tri savladljive cjeline
Slabo ovdje ko moze savladati bijes. Slabo!
Zato što je dio našeg mentaliteta da ispoljavamo emocije
Ne radi tu ništa. To je nazvao Eckhart Tolle "tijelo boli". Ono želi da vam uništi sve, da pokvari sve. Očituje se u uništavanju imovine i života. Često je simptom samoubistvo. Ono je kao pas koji jede svoj rep. Oslobađate ga se tako što budete svjesni i u sadašnjosti, i kad dođe u obliku misli i emocije, skontate da to niste vi, samo ga pratite, ne poistovjećujete se sa njim. Izvor: knjige Moč sadašnjeg trenutka i Nova Zemlja
@HoraZvaniLudi deep shit
Mnogi su na slobodi a trebali bi biti u institucijama
Ma ja se nafrcam kokaina i nema problema
Ja popijem redovno terapiju
Ma ja bacim prvo što mi bude pod ruku... I psujem🙄🙄🙄🙄
@MrAQmega e pare me ne naljute 😂😂😂😂😂
"Udahnite duboko" nikad nikom nije pomoglo.
Weed weeeeeed
A što bi bio bijesan ja prvom mjestu. Nisam sirotinja jbt
Pa za to od davnina postoji tespih ali ljudi danas zive povrsno i ne poznaju tu filozofiju. I to da se bobe mogu nizati i s jedne i sa suprotne strane, da se mogu okretati i lijevo i desno te da se prstom moze osjetiti cilibar od svake ponaosob jer niti jedan kamen nije isti. Uz tespih nauciti strpljenje, a sa strpljenjem mozda budete i mudri.
@Libertino kako istinito . pogotovo za površnost i neznanje
Posjetis kvalifikovanog psihologa pa sve svoje frustracije, probleme, bipolarna ponasanja prezentujes pa ti lijepo prepise metodu lijecenja. S obzirom da to vecina ne praktikuje zato imamo eild west na cesti, prevozbim sredstvima i cowboye koji rokaju sve sto gmize, leti, hoda na 2 ili 4..