Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj vježbanje. Možda za one koji ne rade ili one kojima je radno vrijeme od 9 i kasnije. Ja jedva stignem doručkovati. A nije ni tačno ono "naspavaj se". Kad legnem u 12 i ustanem u 5 budem bolji nego kad legnem u 10. 5-6 sati sna mi je dovoljno, sve preko budem kao slomljen.
Ma kakva istrazivanja kakvi bakraci. Ako ti imas posao koji volis i ako su ti plata i kolege ok ma nije tebi nikakav problem ustati. A ako ti radis posao koji nevoli a plata ti nemoze biti da podmiris mjesec dana sebi i poroodici i jos pritom imas kolege koji te nerviraju i podjebavaju A ako jos kod kuce nemas sloge djaba je tebi ustajati rano i vjezbat kad se tebi ne zivi.
@Trollanje ja savjeta 😂😂
jutros je ustajanje baš bilo kritično.... no, odmah sam iskočila iz kreveta, radila svoje vježbe, meditirala, poželjela biljčicama i pticama "dobro jutro" i uputila osmjeh komšiji i veliko hvala univerzumu..... al' u klincu
Zena da jutarnje pusenje cigara i bijelo vino gdje ces bolje dan poceti?
Samo sex ,droga , Bodiroga ...😀
ujutro poceti sa zornjakom..............
@sarajlija537 onda znas o cemu govorim :)