Pokušajte se osloboditi stresa
1
Jeste li sanjali svog šefa ili kolegu?
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sanjam svoju bivšu profesoricu sanju vlaisavljević u sadašnjem nakvasalom izdanju i ujutro mi treba stravu saljevati.kad je milorad dodik sanja bude mu lijepo.drastična razlika.sanja,sanja,u šta si se pretvorila.a vala nisi ni onda čemu bila.kratka devetka!
A šta ako sanjamo radne kolege a nismo imali sukob s njima?
Svaki covjek koji spava normalnim snom i bez tableta ili kapi za spavanje , sanja. Sanja se vecinom o onome sto se tog dana desavalo ili uvece o necemu razgovaralo. To je normalan tok spavanja ,a imaju 3. Prva faza je faza uspavljivanja, druga je faza dubokog sna ( tad se nista ne sanja ), i treca je faza povrsinskog sna kad se najvise sanja i posto je zadnja onda nastaje proces budjenja. Obicno kad neko sanja nesto kaze \" uh taman sam tako lijepo nesto sanjao , a ono zazvoni sat ili sreca sto se probudi kako sam ruzno sanjao , \" Boze na hajr \"....
Jel to ona Davina sa MTV-a birvaktile?
ja sanjam ovog sa slike, jao kakav je....
Ponekad sanjam svog sefa kako me s kitom po uredu gonja.Sta to znaci?
ja sanjam svoju sekretaricu pa me niko ne zali...
ja volim sanjat nasu sekretaricu sa Fakulteta... al ona je udata :((
Zasto uvijek o glupostima pisete?