Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas i jade koje ne vide nose naocale markiranih okvira a nema za kredita i hljeba da jede, pa se vi pitajte. to je zapad. jeftine naocale u granapima za 10 maraka i sl.
Ubuduće kada navodite da \"Novo istraživanje sugerira ...... \" red bi bio da postavite link koji vodi na to \"novo istraživanje\" inače mi čitaoci možemo smatrati da je ovo navodno istraživanje ustvari reklama koju su platile optičke radnje u Sarajevu. U Sarajevu inače skoro da i nemožete kupiti jeftine naočale. Recimo najniža cijena okvirova je oko 100 KM a cijena 2 stakla dioptrija 1,5 (naglašavam stakla a ne plastike sa najminimalnijom antirefleksnom zaštitom za računar) su oko 60. a ista samo plastika su 80 KM hajmo sada pričati o jeftinim naočalama ...... D
Dobar marketinski potez ali ko to seta uz pomoc naocala za CITANJE? Usput receno koje su to nezgode UGODNE????
Kako vi samo bombate...Jeftine naočale mogu vas kostati vida...Eto oni koji vidite dobro i ne trebaju vam naočale znajte samo da vas jeftine mogu kostati vida pa vi sad nosite naočale ..mislim vi sto odlicno vidite..