S godinama dolaze i kilogrami
0
Jednom kad se udebljate, povratka nema
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nabijem naučnike. efedrin zakon!
Ma gluposti samo nesto izmisljaju. Zasto nam ne pokazu primjere i daju dokaze sve sto kazu samo im lud covjek , neka neznalica,moze povjerovati. PRAVILNA ISHRANA, STO VISE VODE, VOCE I POVRCE, BEZ SLATKISA I MASNE HRANE UZ VJEZBANJE, PA CETE VIDjETI KAKO KILOGRAMI NESTAJU BEZ OBZIRA NA GODINE. http://www.mojportal.ba/novost/84990/baka-koja-sa-74-godine-quotrasturaquot
jao kako sturo napisan clanak! niko nista iz njega nauciti ne moze. te neki period izlgadnjavanja, te ne moze se smrsati... de malo procitajte nesto o onome sto pisete. je l\' kod vas postoji ogranicenje na broj karaktera u tekstu, pa i originalni tekst prevedete do granice koja je vama potrebna???
Nek tebi lete, ko te j ebe!
lete mi lete...
Imam 35 i izgledam sasvim dobro. Imala sam par kg viška i skinula sam to bez problema, koristeći gore navedeni način. Ko ne vjeruje nek proba.
nista bla bla pripremi se za tridesete ;)
koji ba ku.r.c.e.vi naucnici niko pojma nema, pisham him se u stau, Ja, velikim slovima Ja, 14 mjeseci teretane i normalne ishrane sa 134 evo na 94 i evo me ko beton
Kod mene se quratz povecao i u duzinu i u debljinu ne znam hoce li se ikad smanjit, bas sam se zabrinuo !?
jednom kad sjednete u fotelju, povratka nema
brzo ce ;)
Jedva čekam tridesete i kilograme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
debeli i sretni :)
interesantno je da \"naucnici\" konstantno dokazuju suprotne TEORIJE!
netocno