Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imala je samo 19 kila,sad ima sjajnih 25,buci buci
Al ima dupe ko iz snova
Izgleda super :D
Eto, i u Londonu kupuju naše proizvode. Zato i mi KUPUJMO DOMAĆE...
hahaha kad vidjeh kiseljak na slici vratih se na tekst, reko nasa kakva sabaheta :)
mašala
izuzetno teška bolest i još teža za pobijediti, urote se i psiha i tijelo..you go girl!! ona je meni ljepotica dana
FUJ KONZUM! Reklama konzuma na fotografiji s ljetovanja na Jadranu.
product placement :)
kostur outfit hhehehheheheheh http://thelisticles.net.s3-website-us-west-2.amazonaws.com/wp-content/uploads/2015/01/0102.jpg TEŠKI psihijatrijski poremećaj,običnom čovjeku apsolutno neshvatljiv
Haman ova radi za Konzum
Sto ljudi sami sebi rade, da ne povjerujes da moze ici do ovih granica. Covjece prve slike sami kostur, strasno za vidjeti.
Ako ništa barem je skontala da se ne može smršati za jedan dan. U svakom slučaju, svaka čast na istrajnosti, nije lako prevariti smrt !
što je slatka...