Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igrom slučaja meni kosa unazad 3-4 godine drastično se prorijedila i opala, imam 25 godina, s početka mi nije bilo svejedno, pokušavao sve i svašta, provjeri nedostatke vitamina,provjeri hormone,probaj onaj šampon ovaj preparat onaj preparat,ricinus, jok nista tu ne pomaze. Nisam zagovornik presađivanja, covjek treba to da podnese stoički i kao nesto sto se DESI u zivotu i ok idemo dalje,ali da ti utice na samopouzdanje (bar na pocetku) to ne mogu lagati.
Genetika igra 90% ulogu, ja bar sa očeve strane to mogu da vidim tako da .. Ko voli presađivanje nek izvoli mada lakše se s nekim stvarima pomiriti i iskoristiti i taj "nedostatak" mozda kao svoju novu prednost ili FAZON ;) poz
Agasi, Zidane, Rock i ostale zvijezde davno bi nasle lijek da postoji...kakav si takav si...
Supenu kasiku, 5 puta dnevno, prije jela.
Bitno je da ima sa strane, onda samo ostavis duze i prebacis na drugu stranu :P
Nema druge nego u Japan.
neka hvala Poslje ljeka dobit cu 5 tip diabetesa a i glava ce mi ko helikopter izgledati
Jao cuo da je cijedjeni luk super kombinacija za rast kose..
Ja lagano celavim ali me apsolutno boli racku. Svakako se sisam skoro na celavo. Ne kontam zasto se drami oko celavosti. Jos gore mi je kad vidim muskarce koji se farbaju. Pravi kompleksasi majke mi. Ako si faca i samopouzdan svejedno je da li si celav, sijed, debeo ili sta vec.
Zar je celavost bolest pa je za nju potreban lijek? Fakat ne kontam sta je problem biti celav?
Ćelavost se svrstava u bolest, i "bezazlene" stvari spadaju u bolesti. I nije isto izgubiti kosu sa 25 godina i sa 45 godina.
Ma i nije al hladno brate a i glava se sija ko opran luster.
Jbo te clanak gdje u naslovu nagovijestis lijek, a onda cijeli clanak kako ne moze ovo ne moze ono i na kraju kazu…sve sto smo najavili, ne nadaj se uzalud.
A kad nema uopste stanica u folikulama ? Džaba ti kirija .
Miralem Pjanic nije htio da jede wasabi jednostavno je otišao u Tursku
Kosa je za zenu a brada je za muskarca toj tako
Jedini lijek za celavost je estrogen zenskije hormon koj pravi muskarac prihvatit ce to kao znak muskosti i nositi to s ponosom, najbolji muskarci su celavi sa bradom a najzenstveniji sa kosom i bez brade
Dihidritestosteron je taj koji je zaslužen za odumiranje folikula, tj. celavljenje. Istina je da muskarci sa viskom DHT-a jesu muzevniji u smislu da imaju guscu bradu, lakse dobijaju misicnu masu, imaju dublji glas i sl. Finasterid koji se koristi za suzbijanje DHT-a protiv celavosti, kod nekih muskaraca izove cak i ginekomastiju.
Uzori i posij dobru rasadu sa mošanja!
Ja se isključivo pucam rakijom i votkom. Nemam nijedne sijede niti ćelavoštine na mojoj kvrgavoj tvrdoj Bosnalu tikvi. 🥃🎃