Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest cuna pametna,razlikuje mjesto gdje je metnes........
ho-oho, sad ti vidi kakvi su to naucnici kad je pametniji tvoj komentar od komplet istrazivanja te njihove genijalne (pederske) grupe.
Sad imam opravdanje varam ženu da smanjim rizik od raka prostate
Još da vam je ovih 3200 muškaraca reklo istinu, ehej :)
Nimalo "macho" tekst :P ...
fali mi jos 7 komada
Kod ovih sto se ne seksaju na posteru ce pisati: "ozaloscena porodica ljevanka i desanka"
Seks s više od 20 žena smanjuje rizik od raka prostate, isto tako povecava rizik od dobijanja HIV-a. Rak brate, rak mila majka.
al zato ti sida ne gine ....
Kako nebulozno sročen naslov i zaključak teksta. Dakle ukoliko muškarac u monogamnoj vezi ima jednak broj ejakulacija, kao i onaj promiskuitetni, šanse da oboli od ovog tipa raka su potpuno jednake i umjesto da savjetuju ljudima što više seksa i bliskosti sa postojećim partnerkama, oni ovakvim člancima podstiču muškarce da varaju svoje partnerke.. E svašta..
N_Quit, ova nova istrazivanja su zabavnog, a ne naucnog karaktera. Rijec naucnik je totalno izgubila svoje nekadasnje znacenje. Dobiju klinci lovu za "naucna" istrazivanja pa se zajebavaju.
Vala, baš tako Saša.. Ni "n" od nauke..
za par mjeseci na klixu ce biti naslov: ''pederluk, alkoholoizam, narkomanija, imaju svoje prednosti...''
Najbolje istrazivanje koje ste do sada objavili ;)
Nametnite razvratni zapad i nama. Nisam brate neka religiozna osoba al' ovo je sve postalo stvarno Boze sacuvaj.
Koja glupost...
a što stavljate stalno ove slike sa tabanima ? baš je bezveze
Ajde ne pričaj, ovo je živi seksipil. Ne znaš ništa dok ne pocuclaš ženske nožne prste
Pa da. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)