Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje i sam, nego ufurana instagramuša koja ne zna sastaviti dvije riječi bez da se pogleda u ogledalo, koju ništa ne zanima osim nje same, i od koje se na kraju 10 puta gore razboliš.
I koja hoće skupe večere, putovanja i skupu odjeću, a zaradila ukupno oko nula konvertibilnih maraka.
Instagramuse samo hebes, nikakvi skupi pokloni, vecere, samo je pozovi kuci, ako nece zoves drugu
Najbolje godine zivota su mi bile kad sam zivio sam,kad hoces spavas,gledas na tv sta hoces,prdis kad ti se prdi,pijes i jebes kad hoces😂
Ne yebes kad ti hoces nego kad ona hoce. Kraj.
Žena skoro nikad neće biti zadovoljna, uvijek će čeznuti za nečim šta god joj dao. Gledat će društvene mreže kako joj drugarice idu na Maldive, a ona hudnica u Kušadasi i sl. Da skratim, momci gledajte sebe i ne nervirajte se, ako dotična hoće to neka zaradi, pa neka ide.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolje sam nego s rospijom . . .
Najbitnije je biti zadovoljan samim sobom i svojom glavom. Ako nisi zadovoljan svojim životom onda brak dodje kao neki bijeg od problema
Monogamni brak je podvala muskarcima da bi se odrekli svoje poligamne prirode i vezali za jednu zenu i tako osiguli produzetak vrste. Danas je brak zanimljiv samo zenama, barem na zapadu, a muskarci trebaju bjezati od njega glavom bez obzira jer nista ne dobijaju a mnogo gube (novac, nezavisnost, skrbnostvo nad djecom u slucaju razvoda itd.)
Samo tucanje ujutro i uvecer u tuš kabini pa u krevetu.. Jaooo to je lijek ..
Neka hvala. Vec 10 god zivim bez zene Nikad kvalitetnijeg zivota .
Ako imas budalu pored sebe onda bolje da si sam/a,a inace lakse je sve u dvoje
To je laž. Nije bitno da li ste sami, već morate kontrolirati emocije i misli (um). Za kontrolu misli Eckhart Tolle je preporučio da nadgledate misli i emocije, i nestaje vam sva patnja. Druga metoda je metoda emocija, ili zakona privlačenja, ili mc2 metoda. Tvrdi da ako možete podnijeti negativne emocije kao samoća, i stvoriti sebi pozitive, ne samo da se nećete patiti, nego ćete i privući svoje želje. Više na klix forum - filozofija - mc2 metoda
Iskren da budem nije lako sam al nebi vala svakoga, ono odese god daj samo nek je zensko, ma nebi to vala, rade sam, ako mi nije zensko na ruku dzabe je.
Imam i ja 33 pa evo nikad zenska vidio nisam, zivi se nekako, nisam ni naucio bolje🤣🤣🤣, licno ne vjerujem da cu upoznat ikad ikog, kazu sabura, bit ce, treba cekat, svako ima srodnu dusu, ma bit ce k**** da se izrazim😁
Srodna dusa se pojavi kad se najmanje nadas. Samo se opusti.
Ma danas je dosta takvih slucajeva nego se o tome ne prica javno jer je "sramota", jbg jeste cudno vrijeme ali moze se naci, moras se malo trznuti, angazovati, nece ti zenska sama doci osim ako nisi neka jaka faca sta god to znacilo, javljas li se zenama uopste?
Neki muškarci i žene vole samački život, sasvim su zadovoljni, dok neki uvijek teže nekoj zajednici. Kako uopšte mogu dokazati da se ti upalni procesi ne bi dogodili i da su ti muškarci bili u vezi ili braku.
Smučijo vam se brak jer vas žena drži na lancu ko cuku Nek seb osječe damu svaki koji mora ženi da kaže kuće i kaće doć.
Drago mi je i da su muskarci prestali da upadaju u zamke zena i da su shvatili neke stvari jer su nas zene u zadnje vrijeme opasno pocele vuci za nos, moramo i mi neki pokret osnovati, neki sindikat haha
MGTOW i RedPill već postoje :)
@Akil Te sto zele sve skupo, takve se ne zene. Zene se skromne djevojke, obrazovane, neposredne i ekonomski neovisne.
zene do 30-e mozda i uzivaju a poslije panika kada ce se udati, treba rađati djecu, bioloski sat otkucava.
U kojem vijeku ti zivis? Danas zene radjaju sa 40, pa i poslije.
a jest nam ova brineta fensi:P
kad je Bookir naso rupu da gura, ... onda sve ce biti ok