Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odavde su mi talibani proterali pola familije
ma kakva starost..ovdje ko ostane docekati je nece...
VRH!!!
Cudi me da Koldzo nije dosao da se slika, jer to su mu najvjerniji glasaci, od nasih para ih vodi cak i na izlete, nek ljudi idu al ne na nacin da ispada da ih on finansira iz svog dzepa i sda lopovi...
Naša budućnost je u njima reče sda i otvori granice ka EU. I još rektor Škrijelj se hvali kako je "PONOSAN" što ambasade drugih zemalja nude našoj mladeži školovanje u njihovim državama. Ima i za Grčku ponuda i gratis daju godinu dana učenja Grčkog jezika. Hebote na šta smo spali. Naravno na ovakve članke.
Jedi ti šta hoćeš, džaba ti, kad nas političari svakodnevno truju.