Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Shawshank redemption, pored The green mile su mi najbolje filmske adaptacije Kingovih knjiga. Volim i ja vampire, doduše mrzim Twilight. Ne znam jesi ikad gledao ovo, predobro je. :D http://www.youtube.com/watch?v=nwyjxsOYnys Imaš youtube account? Odgovori mi na komentar, tamo barem imaju inbox. :)
Nažalost tamo nemam account,ali biće sada :) javim ti se,a klip koji si poslala je Drake,pjesma njegova Marvins Room Twilight... ko je još vidio vampire koji svjetlucaju poput vile u Petru Panu :)
I onda u tramvaju čuješ golobradog petnaestogodišnjaka koji se ponosno i glasno hvali kako u životu nikad nije pročitao knjigu. Curice se kikoću, a meni žao. Iskreno mi je žao ljudi što propuštaju čaroliju nadohvat ruku - knjige.
"Bojim se čovjeka koji je pročitao samo jednu knjigu." :)
I ja, čovjek koji zna, a ne čita je gori od nepismenog. Ne treba biti ni super geek, k'o ja, pa čitati svaki dan, ali knjigu sedmično može svako. Zarazi me "Wool", od sinoć, a inače ne volim SF. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
...koristite svoj mozak...neće se potrošiti...
...to pogotovo ;)
:)))...ma... ;)