Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od drustvenih mreza koristim samo Klix ..
Nisu ni portali bolji sa ovim izjavama Zvizdica i ostale SDA bagre.
meni je mobilno bankarstvo najgora aplikacija za mentalno zdravlje
Napravio profil, vide ljudi ruzan, niko me ne prati, sta cu, ugasim i onda palamudim joj nemam ja to, bezveze mi, samo gubljenje vremena. :)
@iamwho Ma zezam se, nije mi na pameti da napravim profil na Instagramu. :)
Nista nije zdravo ako se u tome pretjere. Licno koristim instagram i imam oko 3000 folovera a sliku izbacim jednom u mjesec dana, nekad i vise. Pratim samo bliske ljude i neke stranice koje me ustvari zanimaju. Ista je stvar i sa fb. Korisna aplikacija ali opet ako se koristi u prave svrhe.
A koje su to prave svrhe korištenja instagrama?
@RagibUzoriti selfipickice?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Klix je zakon. Poboljsava mentalno zdravlje, snizava pritisak, smanjuje holesterol i odrzava rad srca i krvih sudova. Ovo ostalo je smece
Hahahahah 👍
ote mi rijec iz usta :) +++++
Gdje nece biti najgora, kad vidis trebu na instagramu pa uzivo, ima da te strefi 15 poznatih i 24 nepoznate bolesti ..
Svaka drustvena stranica je smece
ne koristim....