Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko lajka ovaj komentar dabogda nasao 500€.
Dok clanice visokog drustva u Aziji, zele sto bjelju kozu, i smatraju da je to stvar prestiza, navodno da se razlikuju od onih koji rade na plantazama i poljima rize, da bi se razlikovali od njih. Paradoks.
Ma briga me ko sta misli o meni, bitno mi je da sam zadovoljna sama sobom. Niti imam Instagram niti FB, niti me te budalestine interesuju...
tako je... uvijek nam mogu napraviti odjeću sa još jednim X ispred...
@kardan Hahahaha ja nisam dosla ni do L i nastojim da mu se ne priblizavam 😅😅 S/M ok, dalje jok 😅😅.
instagram i Facebook su sasvim ok osmisljeni, ali ljudi su ti koji su idioti i sve zloupotrijebe.
jadnici..danas im na fejsu kažu ne jedite meso, sutra ima kažu jedite meso. Ne znaju ni oni šta će.
Instagram i Facebook su sredstva za totalno zaglupljivanje. I ko god padne pod uticaj drustvenih mreza, nahebao je.
tješi se ti, tješi... nije neko zaglupljen zbog fejzbuka već obrnuto, na fejzbuku je zbog toga što je zaglupljen...
...industrija levati puk na svakom koraku. kad kažu "glup ko ovca", mislim da nepotrebno vrijeđaju ovce.
Al nikako mi nije jasno zašto superiorna bijela osoba po svaku cijenu želi biti crna? Umjesto da budeš sretan što si rođen bijel, ti želiš da se degradiraš...
Just so you know geni crnih osoba su dominantniji. Tako da to sto si napisao nema smisla.
@imamime123 >dominantniji Wow. Po čemu su dominantniji? Što mogu više trčati i ganjati gazele? Prije svega, ne može se gledati u njih koliko su ružni. Drugo, na svakih 10000 bijelih naučnika imaš možda jednog crnog. Džaba im dakle, što su kako ti kažeš dominantniji, kada su ih bijeli 1000 godina porobljavali. Kako su ih mogli porobiti ako su ovi jači? Zato što nemaju mozga. I dan danas žive ko divljaci po Africi, a nisu bolji ni u svijetu. Kriminal osnovno zanimanje.
Klixe ne seri majke ti !
nisam pročitao, ne mogu da kometarišem
Allahsalamet, sreca ne koristim nijedno :)