{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hrana koja će vam pomoći da se riješite viška kilograma

1.10.2013. u 19:10
7
7
Hrana koja će vam pomoći da se riješite viška kilograma
7
Hrana koja će vam pomoći da se riješite viška kilograma
Mnogi od nas vode bitku s viškom kilograma i isprobavaju brojne načine kako bi je dobili. Pored različitih djeta, postoji i hrana koja doprinosi gubitku tjelesne težine.
Jabuke

Jabuke su bogate antioksidansima koji potiču gubitak tjelesne težine. Ukoliko prije jela pojedete jabuku, smanjit ćete broj unesenih kalorija. Antioksidansi u jabuci sprečavaju metabolički sindrom, stanje koje predstavlja pretjeranu količinu masnoće u području stomaka i nastanak figure u obliku jabuke.

Jaja

Jaja su bogata proteinima i pomažu u smanjenju tjelesne težine.

Zob

Zob je korisna za ljudski organizam i pomaže u smanjenju tjelesne težine. Održava vas sitim tokom dana, a veoma je korisna i za srce.

Leća

Leća je poznata po tome da pomaže u mršavljenju. Ona sprečava brzo lučenje inzulina, koje dovodi do stvaranja prevelike količine masti, posebno u području abdomena.

Losos

Losos održava srce zdravim i sprečava nagomilavanje viška kilograma. Omega 3 masne kiseline poboljšavaju osjetljivost na inzulin, što dovodi razvoju mišića, a smanjuje količinu masnoće u području stomaka.

Borovnice

Borovnice imaju mnogobrojna korisna svojstva za organizam. Bogate su i antioksidansima, koji pomažu u smanjenju tjelesne težine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: