Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da HIV zarazeni imaju sve besplatno i da mogu dozivjeti duboku starost uz lijecenje a nek oni koji su na dijalizi umru i neka djeca sve placaju kad su bolesna.Bijeli recept nisam vidio ima 15 godina sve se placa u punom iznosu jer neko uzima tal za neke lijekove koji nisu na esencialnoj listi.
Manite se sexa drkajte, da je bog htio da ne drkamo napravio bi nam manje ruke
Danas bila vijest da je u BiH i Srbiji najskuplje lijecenje za oboljele od AIDSa, uklonise taj clanak i objavise ovaj.
Naravno ,postoje i nemoralni odnosi i nenormalne osobe ali i nenormalno i nemoralno drustvo. Ovdke je rijec o osobama koje su oboljele pa i njima kao i svim drugim bolesnima potrebno je pomagati.
kae klix radjaju zdravu djecu.. Haj da vidim tu lavicu sto ce ti p....e dat a da znas da imas sidu, jedino na foru da joj ga podas
Životinjo mikroskopska ne prija ti klima tropska...
taj HIV je među najvećim prevarama moderne medicine.
Mi negativni ne možemo ništa.