Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinuti pdv na higijenske uloske kao sto je V. Britanija uradila.
"u vidu borbe protiv menstrualnog siromaštva"?! Autor članka bi trebao paziti kako i šta piše, jer ne postoji menstrualno siromaštvo, isto kao što ne postoji ni menstrualno bogatstvo! A sve i da postoji, menstrualno siromaštvo bi se valjda odnosilo na slab odljev ili neredovnu menstruaciju. Hajmo malo MISLITI prije nego nešto napišemo. Inače, po toj logici bi onda trebalo postojati i prostatsko siromaštvo, ako muškarac nema para za gaće. Dakle glupost i to žešća!
Nisam nikad u zivotu cuo da ijedna zena nema za uloska, koje je ovo preseravanje
U Becu i ne treba besplatno djeljenje imaju oni dobru socijalu ako su siromasni.Gdje treba sta besplatno djeliti to ne postoji,kod nas ne mozes ni samar dzaba dobiti,moras ga zasluziti.
Kod nas te besplatno nag.uze na svakom koraku,
da je tabu, pa I nije bas, a da je skupo, jest, pogotovo ko nema
Kad će dijeliti nakurnjake?