Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I, ko je ovdje pušio? Lijevo-desno 😝
Ovi ljepsi 🤣
desna pušila motane lijeva marlboro
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jedan blizanac je imao kredit sa fiksnom kamatnom stopom a drugi sa promjenjivom
Pravite reklamu kojom promovišete pušenje, jer slikama koje ste prikazali pokazujete da nema bilo kakve očigledne razlike između osoba koje nisu i koje jesu koristile duhan i duhanske proizvode, a to nije istina. Perfidno.
Cinjenica jeste da pusenje ubrzava starenje, mislim vizuelno ali ovdje se to ne primijeti. A pored toga ima milion prije faktora koji ce uticati prije na transformaciju izgleda, genetika, nacin zivota, stres, ishrana, san, alkohol itd. Evo moj prijatelj pusi ne stresira se izgleda 7 godina mladje od mene koji ne pusim al idem na posao gdje se istresiram 40x dnevno, ne spavam, slabo jedem itd.. a on ko turcin ne vadi iz usta, pa nema bore na licu, ko djecak..
Naravno da se primjeti.
Nece niko orlova vijeka...
Mogu oni pricat da cigara ubija i truje, ali cejf prouzrokovan cigarom sprzi sve otrove u tijelu. To ti dodje nesto kao mentalna snaga iz onog svemirskog filma, daljinski ti na stolu daleko daleko a ti samo pruzis ruku i magicno!! upravljac ti se nadje u ruci. Cigare su naucna fantastika nista drugo. Kad su budaletine na celu drzave sposobni 'baltazirati' ja mogu i bolje.
Isto sve. Bez obzira na 'opticku varku' novinar novinarstva naso te ljude jedu te istu osobu pa ih izdresirali u sobi za sminkanje kao u filmovima. Da su makar pustili da jedan pusti bradu a drugi obrijan reko bih eto razliciti, al ovako, nema sanse sve je to jedna te ista osoba.
Ma cisti fotosop i velika laz, ja od 16. dimim tri kutije dnevno i sa 29 izgledam ko da mi je 13-14
Mora da si izgubio zube pa si jos kao krezavo dijete
ne zna se koja je gora
A jesu ih našli jbt, da se istraumiraš. Odo zapalit da dođem do sebe
Nemoj bolan nama pricat da cigare nevaljaju.
više šteti zagađen vazduh u gradovima jer svi dupeta u auta stavljaju..više auta neg ljudi. to se do prodavnice 50 metara mora ići autom.
pobrkali ste..ovo su ljudi koji su bili u sda pa izasli
E od sad vise ne pusim, bar sat vremena cu izdrzati.
Tipsen stå brises
Tupane*
slikali se za potjernice ili smrtnovnice?
Pusenje ubija.
Zivot ubija