Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam imao jednom problem sa zenama, rekao sam nikada vise, za sad se vise nije ponovilo.
Sta je onda samnom, pa ima 10 god i vise uvijek neraspolozen, mogu na prste nabrojat kad sam se osjecao lijepo i da kazem da sam bio happy, pa zivi se nekako.
Posjeti psihologa i vidi u čemu je problem. Nekad se ti problemi daju rijesiti razgovorom sa dobrim stručnjakom. Nek si ti nama živ i zdrav kako god raspoložen bio.
dorbo je pa imam psa... on će me zaštititi od toga
@nanomesh fascinantno
Nisam nikada cuo za ovu bolest pa sam upravo pogledao na internetu o cemu se radi, navodno 80% pacijenata ove bolesti su zene i nigdje nema povezanosti sa "slomljenim srcem"
De nam vi recite, eto mi ne znamo sta je stres
ne shvataj zivot previse ozbiljno, ionako se niko ziv iz njega izvukao nije :). Nikad ne otikrivati sve svoje emocije, sve prihvatati oko sebe uz moto : "sve je to p**** dim". I sreca, kao i depresija je stanje uma.