Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ares@ zato što sam primjetila da ne voliš riječ trend, mislim rado je koristiš u negativnom smislu, ili to samo ja tako mislim..:D Bilo je par tvojih komenara u tom fazonu, te selfiji te statusi, citati, šta ti ja znam, pa sam to slučajno zapamtila..:P :D
Pa ne bih baš rekla, ljudi kad su u društvu većinom se foliraju i neće puno pojesti zbog drugih, najviše se jede kad si sam, usamljen..Što si više okružen ljudima, više se krećeš to manje jedeš..