Brojne zdravstvene pogodnosti
110
Džogingom možete produžiti život i do šest godina
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja to bogumi radim pet puta 2 sata u sedmici i nije mi lijeno -dizanje tegova sat vremena zatim dzoging sat vremena...i fakat izgledam mladji od svoje poprilicno ugojene, skembave generacije nekih desetak godina a pichim 52-u...
Dzoging je izraz za dijasporce,jer ko je k´o oni kad spomenu rijec \"dzoging\",isto tako riza im nije riza nego \"rizoto\".....:)
De baaaaa, ili napišite jogging ili trčanje, meni ovo \"džoging\" mutavo skroz! ... Osim toga zavisi gdje se \"džogira\", - zar nije pravo krkanski?, ako se džogira po toaletima, školama, kancelarijama tj. \"ofisima\", e onda se ne slažem!
Ne moze se smanjiti rizik od smrti. Naucite pravilno formulisati recenice idioti.
džoging džoging džoging džoging kroz Alipašino polje ...
ali zgubis 6 godina na dzoging