Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tendenciozno napisan članak.Iz prve ruke mogu reći (slučaj u porodici), da je kompletan proces, od dijagnoze do proteze, hemo- i hormonalna terapija, finansiran od strane osiguranja.
tako je...ali nemaju svi te mogucnosti...ti si vjerovatno pri sda....kao i borci u federaciji...jedni imaju prava drugi nemaju....moras da znas da biras stranku....:)
@SabahudinVelic Komentar je konkretno o dojci i jednakosti tretmana u RS i Federaciji.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
opcina sarajevo zaradi vise od citave republike srpske...o cemu se sad ovdje radi???
Ma obicna doDick propaganda.
seka na aparatima....:)
@SabahudinVelic ...takvi smo mi chetnici....:)...nego salu na stranu...ovdje jedan bosnjo kaze pomret cete u rs od gladi...ja mu kazem gresis jaro...otimat cemo od bosnjaka kad god nam bude bilo potrebno....doduse otimati nije lako ali se isplati...:)