Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekaze se nemere nego nemoze. Ja mislim da bi trebao ici da se ljecis jer me zabrinjuju tvoji komentari, imas puno neke mrznje i kompleksa.To nije dobro za tvoje zdravlje niti za BIH!. Dobro oporavljanje zeli ti tvoj zemljak i drug Zlatan :) .
@zlatan Da taj Zlatan ne dobi ime po onom sto nadjose u stanu koji \"oslobodise\", pa \"izuzese\"? Kome je mali vadi se na tujde (nekretnine, naravno) P.S. Cuj kod vas opustili?! Kod mene ni jedan ne radi vec par godina, jos od 2001-ve, tako da nemaju koga ni otpusititi. Sad je doslo vrijeme novog sporta - de.por.ta.ci.je. Odavno drotovi kod nas hodaju sa blanko nalozima za hajvan-vagone. Nije to neka vijest.
Sto mi je drago sto sam zlatan, a mama me ne zove Zlataneeeeeeeeeee, posebno nakon ovog novog vala otpustanja u EU...Ma boljeje ovdje biti i trakotorist nego t.e.r.o.r.i.s.t. Nije fer, ali tako sad na zapadu vide \"Zlatane\". E zato mi je drago sto nisam Zlatan, zlato nanino, koje ne mere naci posao osim ako nije preko brace. A ako su i tebe ostavili bez posla Zlatane, zao mi je, ali se meni ne javljaj. Ja ti mogu samo ponoviti ono sto si ti godinama govorio meni - bi ja, al\' nece te htijet zaposlit jer si genocidas, znas ono, Srebrenica. Eto, isto tako pomogao bi i ja tebi, al\' bolje je da nastavis i dalje izbjegavati trakotoriste. Hajde ti svojim t.e.r.o.r.i.s.t.i.m.a. Skontali i blesavi zapadnjaci gdje ti je mjesto, a kud nece glupi dijasporci, oni \"d.r.u.g.i.\", kojima cvilite dok se ne uvalite na posao, a onda pravac dz.a.m.i.j.a. a svima srednji prst. Ah sto mi je drago sto sam ovako zlatan covjek, a ne zove me nikakva nana - Zlataneeeeeeee :-))) Bas mi te je zao Zlatane :-(
10. Koristite li pojas u autu? hahahahahahhahahha ovo pitanje samo u Bosni se moze postaviti ahhahaha... I svi sto spomonju guzenje i foliraju se na forumuu imaju malu cunicu pa kompenzuju satim heheh jadni bolesnici ;)
13. J x E x B x E x T x E li sta? Ako i vi ne j..e..b..e..t..e, nego samo vas j..e..b..u.. u mozak, imate velike sanse da povecate seksualne frustracije i stres, sto skracuje zivotni vijek. 14. Imate li love? Kokuzi teze zive, imaju manje, nerviraju se vise, losiji im je standrd zivota, te fraza \"nemaju ni za lijeka\" u kontekstu duzine zivota igra mozda i najvazniju ulogu. Imucniji si mogu priustiti lagodniji zivot i lakse se nositi sa problemima koje on sa sobom nosi. Stoga iako 14-to ovo nije pitanje na zadnjem, nego, u kapitalistickom drustvu, pitanje za P..R..V..O.. mjesto!
mile ronhil siri u struku nego precnik oko ekvadora
Nije pipo, to je odlicno. Samo tako nastavi i izgledat ces ko Mile Ronhil.
Sve to imam i radim plus guzim dva puta dnevno, jeli to stetno?