Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuzi to skontali pa zabranili im po školama
I kažeš bihevioralni...tja
Samo fetvu baciti
Ja sam za uvođenje šehadeta po tom pitanju tj. da se brije braka ne stupa u odnose sa socijalnim mrežama.
@teravija, misliš šerijata?
Društvene mreže vode ka devijantnim ponašanju i razvratu među omladinom.
hajd prestanite s ovim glupim člancima današnji sedmogodišnjak pametniji je od sedamdesetgodišnjaka od prije sto godina ljudi evoluiraju ka digitalnom dobu šta smo trebali ostati lovci sakupljači do dan danas kao i prije par stotina hiljada godina
u tome i jeste stvar informacija je danas nešto najvažnije nema potrebe više da idu u šumu i love mamute kao što već rekoh mi smo na pragu digitalnog doba i samo oni malo zatupljeni to ne shvataju i misle da je to nešto loše to je naša budućnost
Botovi na Klixu jos nisu ni iz pi*ke izasli
Varaš se. U pitanju su jedan ili dva čovjeka i software za generisanje komentara i lajkova ... Po mom saznanju, Ukrajinci "Robert" (radio za Milu Đukanovića") i "Iva". Rade i na instagramu (2 miliona lažnih profila ugalvnom u Brazilu), faceu i sl. Imaju firmu u Lavovu.
@Opera ..pogledaj malo bolje…
bićemo invalidi ko Arapi.
Vidi ih imaju po 11-12-13 godina imaju mobitele igraju igrice koje su za starije PG14 ili PG16, ja kada sam imao 13 kupio sam sebi Televizor i Playstation 1.
Hebale vas drustvene mreze Meni je Weekend League skratio zivot na pola
meni league of legends uzeo zivot
Ne uticu samo na djecu, Boga mi uticu i na odrasle, pogotov ove sa 17+ godina..
imam tri godine i ne znam kako se ovo koristi
Dobar, nema sta.. komentar je top. nisam bolji procito, barem za sad.