Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa i gripu izaziva virus ,znaci da je gripa ustvari viroza
Cijeli nam je sistem virvoza. JA SAM VIRVOZA.
Kako misli da provjetravamo prostorije kada danima javljaju da je zrak zagaden
Vrijeme varljivo
Super clanak
U Bosni ideš doktoru za glavobolju,gripu,pehladu.U Usa doktoru ideš jedino kad si životno ugrozen,najobicniji pregled krv,pritisak milja.
Bog ti pomogao, pa valjda virusne od bakterisjkih upala. Jel moguce :( Al koga briga svakako jel, kod nas pencilin i za kasalj dobijes, doktori strucni kao i novinari
E jeste vam teks....viroza i gripa uzrokovana virusom :)) Valjda prehlada i gripa.......
mandolinaa legendo ❤️️❤️️
@drKvaternikKlobuk Hećime :) dragi...kako si mi ?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Zasto onda de rade testove tj. bris grla i ostalo kad im dodjes ili dijete dovedes? Najlakse je dati antibiotik na koji smo postali otporni.
Znao bi odgovor da si pročitao gornji članak. Ili bilo koji drugi o gripi.