Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svađaju se Hercegovac i Nizozemac čija je trava bolja. Nizozemac kaže : Naša trava je toliko dobra da smo je odmah legalizirali! Hercegovac će na to: Pajdo ne znam ja ko je Gospu vidio, vi ili mi...
Ako hoces da si sretan jedan dan napij se, ako hoces da si sretan mjesec dana ozeni se...a ako hoces da si sretan citav zivot gaji cvijece.. Stara kineska poslovica
Sad istog trena idem zalit' cvijeće! :D
Ja isto mislim da boravak u sumi lijeci depresiju ali zavisi puno od toga sta se radi u sumi :)
Iako nije ovo tema, želim da podijelim sa vama svoje mišljenje o facebooku i razloge zbog kojih sam ja obrisao svoj profil. Facebook nije ništa drugo nego "takmičenje popularnosti" narcisoidnih i nesigurnih osoba kojima su lajkovi potrebi da bi nahranili svoj ego. Ta socijalna mreža stvara mnogo stresa i u stanju je da vam uništi život i da izazove depresiju. Ja sam ga koristio jer sam mislio da je korisno za druženje sa prjateljima, razmjena informacija isl, ali to nije u potpunosti tako. To je začarani krug, facebook nas tjera da provodimo vrijeme uređujući svoj profil, dodavajući prijatelje, sve to da bi bili popularniji i izgradili svoj socijalni status preko facebooka. Niko ne može da ima 100+ prijatelja u stvarnom životu i zato sam odlučio da smanjim broj prijatelja na face-u sa kojim ne razgovaram u stvarnom zivotu i nisam zelio da sa njima dijelim svoju privatnost, i onda mi je ostalo nekih 20tak prijatelja.
Ali tada nisam bio popularan, iako sam mislio da lajkovi nisu bitni za mene, ipak su bili bitni jer osjećao sam se loše kada mi je rođendan ili kad postavim novu sliku imao sam malo lajkova zbog malog broja prijatelja, a ne interesuju me životi ljudi koje znam iz viđenja, njihova vjenčanja, veze i slične stvari. Znam mnogo popularnih osoba u stvarnom zivotu koji su uspjesni i drustveni a nemaju profil na fb, ili ne dobijaju paznju kao neki anonimusi koji veliki dio svog vremena izdvajaju na izgradnju svog socijalnog statusa na fb i zato su popularniji na toj drustvenoj mrezi. To je paradox facebook-a. Trebalo bi da svi više cijenimo sebe, svoje vrijeme i svoj privatni život i da ga ne dijelimo sa nepoznatim osoba.
Mnogi će reći kako je facebook koristan jer možeš da upoznaš djevojke, ali na fb je sve lažno jer svi se prestavljaju u najboljem svjetlu, a i te djevojke koje dodaš na fb će prvo pogledati koliko si popularan i to te ponovo vraća u začarani krug da provodiš vrijeme u izgradnji svog profila, po meni je mnogo bolje da upoznaš djevojku uživo i razgovaraš a ne da odma dobije sve informacije o tebi. Fb kao socijalna mreza izgubila svoj smisao, za kontakt sa prijateljima koristim telefon i viber. Preko face-a unosimo podatke za CIA-u i zbog toga je stvoren, tako oni imaju informacije o većini populacije na planeti. Zamislite da vam neko sa losom namjerom hackuje profil ili sazna password koliko bi informacija dobili o vama i kakvu bi vam štetu i sramotu mogli da naprave. Skinite se sa facebooka za vlastito dobro. Ovo vam je link do kojeg je teško doći jer je Fb napravio to tako da ga je teško pronaći, a koji briše facebook za stalno, treba da pričekate 14 dana i oslobodite se tog sranja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hem što se iz "pružaju utehu" jasno vidi da je KLIX pođonio tekst, hem što se bijedno batrgate da ispravite ekavicu na (pogrešnom mjestu) "utječe" umjesto "utiče"... Ni avaz vam nije ravan.
Mogli ste makar ekavicu prepraviti...
ma jok nazdravije je u azbestnim stanovima sa modernim namjestajem....
Dok je naše domaće šljive nema depresije. ne može izbaciti iz takta ni jedna hanuma.
Ako je ovo istina a u sto ne sumnjam, onda smo mi u BiH u problemima,ovdje samo sjeku sume, niko ne brine o buducim generacijama, niti o posumljavanje, "posjeci to pada mi lisce u balkon"- jedna od recenica izrecena proslog ljeta od strane "uzornog" gradjanina
A šta ako naletiš na međeda? Ukakane gaće umjesto depresive :P
Kako ne, svakakvih živina...zato ja kad pođem u izlet ponesem tri para gaća i dvije role papira.
Ma pssst, kakvo oružje dok noge služe, Usain Bolt bi se posramio :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Također, čitao sam negdje da ako učite uz zeleno okruženje bilo da je to zelena podloga ili sta lakše i brze pamtite..
Laz, dokaz su oni sto su zivili okolo Sarajeva tj otisli u sumi da mogu ubijali, granatirali 4 godine sve ludjaci, debili i cetnici
zarija tidubokovic to si ti svoju seku i mamu u krmetnjaku pokusao da hebes ali nisi mogao jer nemas cime :):):):) Sta ima balavac :):) Ti i moj racku ste isti on 19cm tvoj iq19 :):):)
zarija tidubokovic pa kad ti se mama i sestra ne sisaju dole imaju pravu sumu u medjunozju, treba mi kosilica :):):):)
Zato srbi nemaju problema sa depresijom