Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Društvo se raspalo ko stara kaloša samo ljudi-žohari, narko dileri, uhljebi i političari mogu opstati u ovom zvjerinjaku.
Jest, radi takvih pic... koje se sklanjaju i konstatuju iz zadnje klupe ,..kako Balas kaze...krivi smo mi, sto smo se sklanjali
@Goo Gdje su bili psiholozi prije nego sto ste vi ghovna poceli sa genocidima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lažni doktori,psiholozi,analitičari,bioenergetičari i ostali "stručnjaci" su preplavili internet.
Neki dan došao profesor historije kod psihijatra. Ovaj mu rekao da sto prije zaboravi prošlost 😎😄
Psiholozima se principijelno ne može vjerovati. Sve su to antisocijalne osobe, koje same sebe ne žele dijagnosticirati.
Nisam znao da na kilksu visi toliko psihologa....
Sudeci po komentarima na klixu malo bi po tri psihijatrijske klinike u svakom gradu bile.
NE !
Nas nekadasnji prof iz Sarajeva je dobro objasnio. Svakakvih imamo doktora, nekvalitetnih, modernih koji zele da du u trendu, materijlistickih, instant terapeuti..itd i kad neko kao pacijent kome treba pomoc padne u ruke takvog sudbina mu se crna pise. https://youtu.be/OuIhW6wjYfU?si=phJIigQpIUzMOyIo
Ovdje zaista gotovo svi imaju psihicke probleme. Svi. Prvo poslijeratna djeca su zrtve profesora u skolama koji pate od ptsp-a itd itd citav narod, od laksih do najtezih dojagnoza. Zato je naprijatno zivjeti u ovoj sredini-gdje god maknes na svakom koraku su takvi, Ne moras biti neki strucnjak psihijatar, psiholog da bi to razumio.
Teška fizikala, da vidiš kako razgoni demone. A ne mora ni to, oguliš 40kg paprika za ajvar, i to isto rašćeruje vragove.
Lupajte minuse koliko hocete, ali znajte da je Kur an lijek i za srce i za tijelo. Ko stalno uci Kur an iskreno vjerujuci u Jednog Jedinog Boga nece imati takvih tegoba.
Valja tako nešto izvaliti…
jel to tvoj izbor il si se rodio u takvom okruzenju?
Stari E Fromm je lijepo upozoravao i spomenuo u bolesnom drustvu nicu bolesni pojedinci, ako se napravi humanisticko socijalno drustvo tad ce manje biti anksioznosti iz koje se svi poremecaji radjaju. Potrosacko izrabljivacko manipulativno drustvo radja kretene konformiste i nezdravu atmosferu i one koji se opiru tome ali bezuspjesno, jos ako neko ima genetske predispozijice za poremecaj eto dobitne kombinacije.
Ko god je ostao u BiH morao je ili da se oda alkoholu, ili drogi, ili kocki.. ali bez poroka je veoma tesko
Od svih oni koji se lijece u mentalnim ustanovama 95% njih su opsjednuti demonima.
To je drug-induced psychosis
Zašto koristite fotografije pacijenata koji nisu u stanju štititi lične interese????
Ovi jesu. Riječ je o funkcionalnim pacijentima koji su priatli na slikanje.
Svako ko želi s vama da razgovara , bez predrasuda i unaprijed pripremljenih planova - za vas je psiholog. Misli i uvjerenja imaju snagu veću i od samih činjenica, ma kakve one bile.
Sve tegobe mogu biti pozitivna stvar, ako se nanucimo da se ne suprostavljamo losim mislima i emocijama one ce doci i otici ako se suprostavljamo one ostaju i uvecavaju se, zato i notiranje trenutacnog stanja sta god da je npr panika panika panika, ili strah strah strah ili bol bol bol sta god vas okupira vi notirajte na ovaj nacin i vidjecete kako ce to sto vas je okupiralo i bilo subjektivno postati objektivno i odaljice se od vas dok ne nestane probajte sami :)
Ni ini što primaju platu na budzetu ili privatno nemaju blage veze