Studija američkih stručnjaka
0
"Dobre masnoće" smanjuju rizik od bolesti srca
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma to se ove tvoje vlahindure predstavljaju kao Muslimanke nebi li ti popusio foru da je cista, jer kaze li da je tvoja, ti ces znati da ima tarzancice po pakasu i da je prljava. Koje su one budale, jer ne znaju da vi vlasi volite i prljavo, bezveze se samo pretvara.
a ove balinkuse kazu da nam neosuneceni vredi koliko cela begova dzamija pa sad gledajte:))
vala si u pravu trebamo se odrec svinjetine stvarno je sheet
ja sam se svinjetine odrekao, preporucujem i ostalim srbima isto, umesto svinje neka piju riblje ulje i neka se takodjer osunete, cune ce im biti zdravije, ovako smo samo prljavi i devojke nam se zgrazavaju kad nas moraju oralno zadovoljiti.
zato mi poturceni volimo jako svinjsku mast da jedemo