Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Duhan i cigarete zabraniti jer su jako stetni i spadaju u teske droge, a marihuanu legalizovati jer su puno zdravije od ovih go.ana cigareta a jos spadaju jos u lahke droge.
Vutra majkaa
Procitaj clanak malo bolje: Radi se o dijelu svijeta gdje ljudi jos ne puse puno. I ti sad hoces da ih \"puste\" da puse? Bolje je da ih ostave da ne puse.. A da im pomognu na druge nacine. Tesko onome ko dobije vijest da ima rak pluca. 9 od 10 ne prezive. To su hladne statistike. Pa vi sad birajte.
da ne bude na zeludcu mamu vam j.e.b.e.m. u pi-čke...naučničke
A ti si por.eme.cen u gla.v.u!
Znate li da kada umrete će te ostaviti dug iza sebe... Naravno da znate. Znate li da mi živimo američki san (noćnu moru) naravno da i to znate. Znate li da je napravljen mehanizam koji nas samo tjera u dugove, bolest. Radimo i ne cuvamo zdravlje a zaradimo novaca a kada se razbolimo onda taj novac isti trosimo na zdravlje i prenosimo dug na naše najmiljije. Stop the West Stop the CREDIT. Stop the buying credit
Znate li da skoro svaka odrasla (od 33 - 77g) treća osoba ima limfne čvorove koje su potencijalni za karcinom. Znate. Oni su napravili novu bolest da muzu raju za PAREEEE. Znate li sta znaci ovaj tekst: Maligni tumor ili rak je vrsta tumora koja prilikom širenja urasta u zdravo tkivo i razara ga, a širenjem putem limfe i krvi stvara presadnice ili metastaze u udaljenim organima. Metastaze imaju iste osobine rasta , širenja i razaranja organa kao i primarni tumor. Danas se na rak više ne gleda kao na smrtnu presudu, već kao i na mnoge kronične bolesti, dakle na bolest od koje se može umrijeti, ali i s kojom se može dugo i kvalitetno živjeti, a više od polovice bolesnika i potpuno izliječiti. Pravodobnom dijagnozom, te dobro odabranom terapijom izlječenje kod malignih oboljenja je moguće. Mnogi oblici raka su lječivi, a neki i potpuno izlječivi ako se otkriju u ranoj fazi. Znate li da je ovaj tekst supšlja kao i sve farmaceutske kompanije.
Znate li koliko osoba ima Karcinom. naravno da znate punoo. A znate li, odnosno sjećate li se koliko je osoba, bližih i daljih, imalo Karcinom. Znate, veoma malo. Znate li da cigarete nisu razlog za Karcinom. Naravno da znate. Pusilo se i prije rata. Znate li da nemamo vise nista domace, odnosno imamo ali veoma malo. Nravno da i to znate. Znate li da kada god odete na pijacu kupite genetski modifikovanu hranu. Naravno da znate. Znate li da trzni centri najvise prodaju hranu koja ima najvise modifikovanih elemenata koji pospjesusu pojavu abnormalnu nakupinu tkiva, odnosno limfnih čvorova. Naravno da znate. Znate li da sada kada biste nešto sadili da bi ste sadili sa sjemenima koji su nastali od genetsko modifikovanih biljaka. Znate. Nastavak u narednom komentaru
MA NEKA JE, PUSTITE LJUDE DA PUSHE... JOSH TO DA NAM UZMETE.