Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo kad vidis pozelis bolnicu
Fino je znati da i toga ima u svijetu ali je grozno vratiti se u nasu realnost gdje se na CT ceka po pola godine a neko i ne doceka.
Da druze u pravu si, a zamisli kad ti propise terapiju, a drugi doktor kaze ovaj je lud sto ti je propisao... Legalno te ubije..Nedavno bio u posjeti, vojna bolnica u pitanju, covjece zohari ko ludi hodaju.. Nisam mogao vjerovati.. Odvezes zenu da ti porodi treba ti 500km mita, sta ces moras dati stah te da ti djete i zenu neubije ili poremeti..
@ moke, To su ti nasi stari radili, tredicija se nastavila...osladilo se ljekarima, nema vise etike ni humanosti.Samo biznis.
ejjsss,pa na zapadu su vsi otaki i zubarnice itd...otkrili ste vrelu vodu njaknjaknjaaaaakk
e bas im je do igre
Svaka čast!