Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeste, jbt.... obilježeni smo doživotno
Valjda je bitnije da su ljudi sretni makar to značilo i razvod. Tako su i djeca sretnija.
Studija je nidje veze. Ja sam dijete razvedenih roditelja, a opet sam zdrav ko dren. Za razliku od neke raje sto ih je zivot mazio pa su propali ko kauc. Mislim da te studije zapravo ne pokazuju nista.
@ElMudzahid cinjenica je da jedan roditelj moze ponekad pruziti vise nego dva roditelja. Sve zavisi o kakvim se roditeljima i ljudima radi. To sto dijete ima oba roditelja, ne znaci automatski da ima dobre roditelje. Nije sve u kvantiteti, vise je u kvaliteti.
sigurno da za dijete nije "zdravo" gledati roditelje da se svadjaju i na kraju razvedu i da zivi rastrgano izmedju majke i oca.........jos ako su roditelji sebicni i prepucavaju se preko djeteta, vjerujem da ostaju dugorocne posljedice djeci