Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ovdje na Klixu ima pacijenata da se napune 3 bolnice.
@peos00 bolje i na kafi da te ofiraju nego kolegij da se sastaje
Koje stručne pomoći? Jel to ona pomoć kad se izjadaš psihologu/psihijatru pa se nakon radnog vremena smiju i sprdaju na tvoj račun sa kolegama na kafi. "Joj opet mi je bila ona budala danas."
klepaju pare privatni psihijatri i psiholozi i onda na kafu u metropolis i tračaju klijente. jedan od njih je tek u penziji ima privatnu praksu i voza hej - nexus. Komšija mi nije loš čovjek ali se polavio na pare ko Asim.
i radovan je bio psihijatar... sunce ti kakvih u toj branši ima luđaka sto put gori od pacijenata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zar su tablete i inekcije pomoć ? Koliko ste ljudskih upropastili života dajući ljudima tablete !
A to, što neko ovdje napisa za neku psihijatricu koja je navodno izdala krivi nalaz da bi se domogla nečijeg stana.. Ko se time bavi, mora biti svjestan da se može suočiti sa najtežom kaznom za pokušaj ubistva ili ubistvo, a zarad sticanja imovinske koristi. Koja se budala od psihijatra u to upušta!
Treba bježati od ludačkih firmi, teških karijera i karijerista, maknuti se malo od tehnologije. Peibližiti se peirodi i otići od materijalizma. Popucat će mo po šavovima.
Haj ti to budalama objasni
Nakav umisljen lik.
hahahahaha ocam SDA ovi glasaci redovni pacijenti
Bio frajko prije rata svima hebavo majku u prolazu, naletio na sandžakliju ovaj ga štociro i to je bila efikasna terapija. nadam se da se to više ne primjenjuje.
doktor nedeljković, dok dokažeš da nisi lud odoše tu mudda.
Eno naša stranka, sdp, pdp izabrali direktora ukc Tuzla. https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/201995/cure_novi_detalji_kadrovske_farse_nase_stranke_pda_i_sdp_a_novi_direktor_ukc_tuzla_ekspresno_doktorirao_i_postao_prvi_direktor_koji_je_stekao_zvanje_na_privatnom_fakultetu_video.html Možda su to isto željeli da urade i u Sarajevu, kad već neće klix da objavi. Kriminal na nivou
Ma hajde molim vas...Kakva strucna pomoc? Trpate ljude tabletama i to je sve. Ko vama dodje, moze samo jos ludji izaci.
Ne treba bjezati od strucne pomoci, ali u BiH je izuzetno tesko pronaci osobu koja ce pruziti strucnu pomoc!!! Znam za neuropsihijatricu iz Tesnja koja je zeni napisala uputnicu u bolnicu bez da je ikada vidjela, a sve u suradnji s radnicima iz Socijalnog kako bi se njima bliska osoba domogla stana u kojem je zena zivjela. Porodica zene je od strane tog istog Socijalnog ucijenjena gubitkom radnog mjesta i nemogucnoscu pronalaska novog ako poduzmu bilo kakve pravne mjere po tom pitanju.
U pravu si djelomično. Psihijatrija je pseudo-nauka, niko ne zna šta je stvarno u ljudskoj glavi, a oni liječe tabletama koje razaraju psihu i uništavaju zdravlje općenito. Kad se hoće uzeti Imovina, služe se psihijatrijom. Ali imovinu bolesne osobe uvijek nasljeđuju srodnici, ne može se država ili bilo ko nepoznat okoristit o to. A varati bolesnu osobu je krivično djelo, također.
Da kad je stan na necije ime, ali kada je osoba korisnik firminog stana koji jos nije otkupljen, onda se puno prstiju tu upetlja. Svako zeli dio "kolaca". Takva nam drzava, nakaradna, pa se sve moze ako imas nekog iza ledja.
E sad ste ovo objavili kad su oni policajci vec optuzeni za grubo krsenje službe?!
Ovo na slikama izgleda kao prava bolnica ili klinicki centar negdje na Zapadu u kontrast KCUS-u koji je proptotip klasicne lude kuce.
Lijepo covjek rece