Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislio sam je primjeniti, ali kad pročitah da se sve "stanjuje" osim oblina, pomislih na šta bi izgledao da mi ostane jedina oblina koju imam, moj stomak.
i atkisinova djeta je bila hit pa je sada svi redom osporavaju. Glavni faktori su strpljenje i kontinuitet, ne moze nista za mjesec dana. Nema mrsanja dok se dupe dobro ne oznoji, sve ostalo su bajkice i kratkotrajna zavaravnja.
...džovanka, bona...razj­eba im marketing :)
al ja volim gljive, tako da ih mogu puno pojesti, ova dijeta ne bi bila za mene :D
Šuplja kašika je najbolja
Probušite kašiku, i mrdnite guzicu. Kakve dijete, kakvi bakraci?!
dijeta s gljivama-jedes sve osim gljiva
samo se probusi kasika, i eto ga...
kakve gljive, samo janjetina dolazi u obzir D
ovi mediji samo pune ljudima glave glupostima
Eto cure udebljate se ko nilski konj, onda dijeta gljivama i ostanu vam obline a ostalo se uvuce...
..ma, k'o u bajci :)
Dobra je dijeta ali sa magicnim gljivama hehe :)
Citam: Dijete sa gljivama novi hit, i kontam, pa zar je dotle doslo.. Jadna djeca. Dobro, nisam bio online nekoliko dana a s obzirom na brzinu kojom tonemo ne bi ni bilo cudo.
...uzmi klix kao dnevnu lektiru...opuštajući faktor...takv akoličina provala, zaj­ebavanja i autohtone gluposti je rijetko gdje viđena na jednom mjestu :)