Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je notorna laz i opet farmaceutska mafija. Pri higijenizaciji prvo i osnovno je pranje sa sapunom, pa nakon toga aplikacija dezinfekcionim sredstvima. Voda i sapun uklone masnoce koje su cuvar m.o.,a sa masnocama i oni odu. Da bi samo dez.sredstvo djelovalo,mora da bude Super jako i naneseno u velikim kolicinama,a obzirom da je to hemija,pomislite sta radi na mjestu gdje se aplicira. Uzasan clanak i svaka osuda autoru za promociju ovakvih potencijalno opasnih izjava.
Cudi da clanak nije popracen reklamom i markom proizvoda koji treba koristiti... Moraju i novine od necega zivjeti. Zalosno je sto sve vise od objavljenih gluposti i lazi zive i postaju saucesnici u sirenju teskih bolesti... Djeciji imunitarni sistem se formira tako sto unosi i navikava na viruse i bakterije, tako da je normalno da je dijeti i bolesno, ima temperaturu itd. Nisu normalne leukemije, degenerizmi itd. koje nastaju od ovakvih i slicnih proizvoda...