Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Oogledalce.. nisam mogao ni sanjati da ću moći 2 dana izgurati bez cigara... a kamoli 40....može se vjeruj
@fbUser1570013344 vjerujem da moze......ali meni nisu dodijale :)
Rakija dezinficira 👍
Za ljude bez jetre, bubrega i mozga
Toliko gluposti i toliko debilizma na jednom mjestu.. Detox Juice, Detox food, detox diet, detox KU*** NE POSTOJE. Tijelo, ako je zdravo/normalno, ima svoj detox mehanizam (jetra, bubrezi,...). Sve ostalo je prodaja, zarada i hipsteraj. Zeleni cajevi, djumbir i slicno nemaju veze sa detoxom. Jednostavno poticu mokrenje kojim izbacujes visak SVEGA iz organizma, pa i stetnih tvari. Cuj "detox".. mame ti ga nabijem.
Detoksifikacija i post i dijeta ne postoje. To sam skontao nakon više decenijskog čitanja raznih knjiga naturopata. Npr uvijek morate jesti samo kad ste gladni a ne kad vas ufati apetit, ovisnost, dosada. Postit se mora kad imate i najmanju bolest, jer tad niste gladni. Ali pravilo je ne jesti kad nismo gladni i nema posljedica ni bolesti. Max 2 obroka na dan. Glavna hrana voće. Bez prerade.
@Bezglaveni 2 obroka ? to mogu kuci kada ne moram na posao........a kada radim bogme mi trebaju moja tri obroka......ujutru poslje podne i pred vecer.......inace mi mozak ne bi funkcionisao
prestanite pušiti i rodit će te se ponovo... evo 40 dana danas kako ne pušim... a pušio sam 31 godinu.... ne treba bolja detoksikacija vjerujte....
@fbUser1570013344 bravo samo dalje tako......nemoj da ti negdje zamirise
@oodledalce.... može mi samo minđa zamirisati.... i njuh mi se popravio....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)