Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razumijem da 10 minuta vježbanja može bit korisno, ali porediti to sa satima provedenim u teretani... "Naučna istraživanja" svakiim danom imaju sve manje smisla.
E šipak će ostale curke imat dupe kao ja, preznojavam se svaki drugi dan u teretani po sat i pol.
neko je zaista u pravu, klix objavljuje članke koji su blago rečeno gl.u.p.i gubljenje težine je stvar čiste matematike, ako se više naprežete jasno je da će i gubljenje težine biti veće pod uvjetom da isto jedete. i sam naslov članka je g.lup, ili kulturnije rečeno nelogičan
Moram pjesacit i to glavnom dzadom! Cim udem u tramvaj i trolu odma me neko zbode i uzme mi mob...
Kix brise komentare u kojima se navodi cinjenica da ih SDA placa. Zato cu, pogani kixovska, svaki put kada se na vas bijedni portal logujem, ostaviti ovaj tekst.
@neko Jesil ti slucajno ministar bleJe i teretane ?
Aha sigurno, jedno ako u tretani pricas i ne treniras