Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas smo slatki, najsladji u regionu...
Riba je zakon. Puno proteina aa malo kalorija.
danasnji zivot je stresan i ljudi se nezdravo hrane sve to utijece na metabolizam, ali ispravnom ishranom se sve moze rijesit i zdravom hranom Npr prirodnim sokom Šipka koji je ekstra za metabolizam covijeka .
Manje jesti smeca i vise se kretati. Svako ko skine visak kilograma automatski ce regulisati secer bez tableta i inzulina.
Neki od kantona, kao što je Sarajevski kanton, posjeduju izvrsne standarde liječenja te je dostupno sve ono što se može naći i u najrazvijenijim zemljama svijeta.
AL NISU REKLI DA TI DAJU INZULIN NA SLAMCICU I PO JEDNU TRAKICU NA DAN! STO U RAZVIJENIM ZEMLJAMA NIJE SLUCAJ, NEGO DOBIJES 4 TRAKICE NA DAN, PLUS INZULINA DA IMAS DOVOLJNO I DA NE MORAS TACNO U "TAJ" DAN ICI PO RECEPT.
Stres koji djeca i mladi doživljavaju u ovoj drzavi je na visokom nivou tako da ovo i ne prestavlja neku novinu.
Da ti vidis djecu u Japanu ili Juznoj Koreji tek bi onda znao sta je stes. U Bosni djeca imaju manje stresa od svojih vrsnjaka u zemljama tzv 'zapada.' Ali djeca u Bosni zderu bijeli hljeb i secer bez mjere.
A nezdravu ishranu zaboravljaš!!
Smanjiti guzne užitke, slatko, slasno, masno, redukovati kilažu, forsirati fizičku aktivnost i to je to....al haj nek guzica utekne od gurabije?
Hajd ne seri...