Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..a ti da se vratiš u školu...
Evo jedan iskren komentar od sedamnaestogodisnjaka :D Cijenim prave, iskrene zene ali nazalost danas je takvih malo (pogotovo medju mladtj. mojim generacijama) a one opet i slabo prodju u zivotu, pate se. Dok one ravaku koje nemaju veze sa zivotom prave se svetice i prolaze u zivotu... baj d\' vej, nikad nisam imao djevojke, a kako je krenulo necu je ni imati :D
1. sto sam bitch 2. sto sam bitch 3. sto sam bitch 4. sto sam bitch .... 20. sto sam bitch
Ili sto mozemo samo za budale glasati.. :)
toleriram*
@commi Da je pamet do kadije kao od kadije.....??? dalje neznam zaboravila sam tu izreku mozes mi tacno napisati.. molim TE :)))
Ok, ja toreliram svako zivo bice i njegovo postojanje. Mislim da na to ima svako pravo. Postupke i djela koja nanose stetu drugim ljudima i citavom drustvu, to ni u kom slucaju.Napisala sam da nisam istog misljenja od ovog YD i pri tom ostajem jer sam ubjedjena u to.
Ja mislim da je svijet počeo propadati baš zato što se toleriše da svako može da kaže što mu odgovara, makar to bila potpuna glupost. Što se toleriše uopšte POSTOJANJE ljudi poput ovog yd.
@yd Nisam istog misljenja. ali svako ima pravo da misli i kaze sta mu pase.
Svijet je počeo propadati kad su ženama data prava
Mozda bih svijet zracio u cistijem ruhu da zene vladaju?
Komentatorke potvrđene kao teške dr­o­lje a komentatori kao žešći nej­ebi­ča­ri.
Aha, znači default je da žena mora da se odvaljuje od rada i kod kuće i na poslu i sad ćete je vi naučiti da ne treba da se grize što nije napravila \"savršenu večeru\"? Totalno ste super. Nego, jel ima neki članak koji se bavi krivicom muškaraca za to što žene povazdan dirinče dok se oni zaebavaju? Čisto da i njih neko nešto nauči.
Postoje gramatičke/pravopisne greške koje nekako i mogu razumjeti... Ali samo krajnje nepismena osoba može napraviti grešku tipa \"da ostane te\". Otvori koju knjigu umjesto klixa, tvoj je slučaj težak i moraš krenuti što prije...
Uh jarane, dobro je... Nikad ne osjećam krivicu za ove stvari, očito imam sreće... :D
I sad opet \"prava zena\" ispada nekakva cistunka, puritanka, ako je ikako moguce djevica? Pobogu ljudi, ne opravdavam promiskuitet (to vazi za oba spola) ali cemu dupli standardi? Nije ovo srednji vijek! I prava zena i pravi muskarac je stvar karaktera...
Imam curu koja je bila sa 20 momaka, nije se j. nego je bila bila :D Da li je to normalno ?