Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nit sam debeo,nit pusim...i pustite me visheeeee =) Haha
Ja bgm nikad nisam cuo sa je neka 'punija' osoba dobila karcinom.. Prije ce ovi sa cigarama,i ako kazem da nedo nog nikom ovu vrstu bolesti.To je moje misljenje.
Bas isto sam htio i ja napisati. Jos nisam vidio debelog covjeka da ima neki rak.
........prošle godine prestao pušiti........ove godine skinuo 25 kg ........... kako.........pazim što jedem i kupio novi bike, svaki dan na cesti 35-50 km....... rezultat siguran bez nekih dijeta....
Ejs....
Zaključak: nemojte ništa jesti i bićete zdraviji......Hm,ovo mi liči na plaćeni članak od haj.vana na vlasti
Haj ne seri!!!!
Sad će Ramazan smanjimo rizik od raka,očistimo naše tijelo i dušu,postimo.
Cega se pametan stidi, budala se ponosi... Hercegovce, ja mislio ti normala lik, a ti u rangu sa drinom, miletom i ostalim budalama. Mislio sam da si bar za jedan nivo iznad njih, ali si kako vidim glup ko i oni
Pokusava glumiti sofisticiranog naprednog liberalistu al mu skroz lose ide... Isto ko pokvarena ploca jedno te isto i vazda na istim temama.... Prepoznas ih da ih nema nigdje na zenama tehnologiji zabavi.... Samo udri o ratu...stas ko internet ratnici!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
neka mi moderno doba objasni sta je visak kilograma i sta je ofingerinstvo
znaci cenera da skinem
Ogledalce,ogledalce reci ti meni ko je najljepši na svijetu :3 ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)