Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mlada nahladičeš jajnike neradto
To bi mi bilo zadnje kupanje
Izgovor za bijedu, one koji nemaju energije da griju vodu. I ja sam ranije probavao kupanje hladnom vodom, umivanje, masaže, joga, vježbanje...dok nisam skontao uzrok svih bolesti, glavni uzrok, to je hrana. Kad prestanete jesti, ne morate ništa raditi, bolesti se sve same povuku. A ovo ostalo su samo sitnice. Sve su bolesti uzrokovane viškom i vještačkom hranom npr kuhanom, soljenom, miješanom, šećerenom. Npr limunada i čaj nisu zdravi nego se voće jede samo...
Ice bath sasvim normalna i zdrava stvar, ali bosnjo odmah dize halabuku zato sto je kod nas to nenormalno jer kod nas promaha ubija i usta ti se okrenuo ako izadjes mokre kose itd itd.
Ova slika nema veze sa Danskom,ako se izuzme Grenland
Valjalo bi u onu rupu i zaronit.
Dovoljno sam sretan samo gledajuci ;)
od ovoga zubi ispadaju