Promo
157

"Dani sa Apotekama Sarajevo" podsjećaju na važnost očuvanja zdravlja

Ističući važnost očuvanja zdravlja, JU Apoteke Sarajevo obilježit će "'Dane sa Apotekama Sarajevo" u periodu od 7. do 9. marta. U fokusu Dana sa Apotekama Sarajevo ovaj put će biti žene, s obzirom da je u okviru termina održavanja i Međunarodni dan žena.

Kako bi pripadnicama ljepšeg pola uljepšali praznik bit će obezbjeđeno besplatno šminkanje u Centralnoj apoteci i apoteci Importanne. U svim prodajnim jedinicama JU Apoteke Sarajevo sugrađani će imati priliku da ostvare mnogobrojne pogodnosti, nagrade, poklone, popuste na kupovinu kozmetičkih proizvoda renomiranih proizvođača, i niz drugih iznenađenja.

Posebne pogodnosti će imati pacijenti/kupci koji posjeduju Cashback karticu lojalnosti, bilo da je riječ o kartici JU Apoteke Sarajevo ili o Cashback kartici druge kompanije. Prilikom kupovine u bilo kojoj apoteci JU Apoteke Sarajevo ostvarit će pravo na popust od 30% na proizvode iz Galas kozmetičke linije. Navedeni popust mogu iskoristiti i pacijenti/kupci koji na licu mjesta postanu član Cashback sistema lojalnosti, dok će ostali pacijenti/kupci moći iskoristiti popust od 20% na sve proizvode iz Galas kozmetičke linije.

"JU Apoteke Sarajevo već dugi niz godina kontinuirano vodi brigu o zdravlju svih naših sugrađana jačajući svijest javnosti o neupitnom značaju redovne kontrole stanja organizma, vođenja zdravog načina života kroz izbalansiranu prehranu i fizičku aktivnost, kontinuiranog preventivnog djelovanja za suzbijanje nastanka oboljenja, te o činjenici da je usvajanje zdravih životnih navika od najmlađe dobi ključno za očuvanje zdravlja budućih generacija", navodi se u saopštenju.

Za sve pacijente/kupce koji posjete neku od poslovnih jedinica JU Apoteke Sarajevo od 7. do 9. marta, bit će upriličene monogobrojne dodatne pogodnosti i besplatna preventivna mjerenja, kao što su mjerenje gustoće kostiju i određivanje mineralno-vitaminskog statusa organizma, sa ciljem podizanja svijesti o značaju prevencije i pravovremenog djelovanja u suzbijanju nastanka oboljenja.

Posjetite svoju najbližu poslovnu jedinicu JU Apoteke Sarajevo i saznajte šta su pripremili za vas. Ne propustite mnogobrojna iznenađenja, sniženja, poklone i gratis proizvode.

Za detaljne informacije o svim pogodnostima u Vašoj najbližoj apoteci, pozovite informativni centar putem telefona +387 33 223 399.