"Dani sa Apotekama Sarajevo" podsjećaju na važnost očuvanja zdravlja

Sponzorirani članak
6.3.2019. u 08:00
157
"Dani sa Apotekama Sarajevo" podsjećaju na važnost očuvanja zdravlja
157
"Dani sa Apotekama Sarajevo" podsjećaju na važnost očuvanja zdravlja
Ističući važnost očuvanja zdravlja, JU Apoteke Sarajevo obilježit će "'Dane sa Apotekama Sarajevo" u periodu od 7. do 9. marta. U fokusu Dana sa Apotekama Sarajevo ovaj put će biti žene, s obzirom da je u okviru termina održavanja i Međunarodni dan žena.
Kako bi pripadnicama ljepšeg pola uljepšali praznik bit će obezbjeđeno besplatno šminkanje u Centralnoj apoteci i apoteci Importanne. U svim prodajnim jedinicama JU Apoteke Sarajevo sugrađani će imati priliku da ostvare mnogobrojne pogodnosti, nagrade, poklone, popuste na kupovinu kozmetičkih proizvoda renomiranih proizvođača, i niz drugih iznenađenja.

Posebne pogodnosti će imati pacijenti/kupci koji posjeduju Cashback karticu lojalnosti, bilo da je riječ o kartici JU Apoteke Sarajevo ili o Cashback kartici druge kompanije. Prilikom kupovine u bilo kojoj apoteci JU Apoteke Sarajevo ostvarit će pravo na popust od 30% na proizvode iz Galas kozmetičke linije. Navedeni popust mogu iskoristiti i pacijenti/kupci koji na licu mjesta postanu član Cashback sistema lojalnosti, dok će ostali pacijenti/kupci moći iskoristiti popust od 20% na sve proizvode iz Galas kozmetičke linije.

"JU Apoteke Sarajevo već dugi niz godina kontinuirano vodi brigu o zdravlju svih naših sugrađana jačajući svijest javnosti o neupitnom značaju redovne kontrole stanja organizma, vođenja zdravog načina života kroz izbalansiranu prehranu i fizičku aktivnost, kontinuiranog preventivnog djelovanja za suzbijanje nastanka oboljenja, te o činjenici da je usvajanje zdravih životnih navika od najmlađe dobi ključno za očuvanje zdravlja budućih generacija", navodi se u saopštenju.

Za sve pacijente/kupce koji posjete neku od poslovnih jedinica JU Apoteke Sarajevo od 7. do 9. marta, bit će upriličene monogobrojne dodatne pogodnosti i besplatna preventivna mjerenja, kao što su mjerenje gustoće kostiju i određivanje mineralno-vitaminskog statusa organizma, sa ciljem podizanja svijesti o značaju prevencije i pravovremenog djelovanja u suzbijanju nastanka oboljenja.

Posjetite svoju najbližu poslovnu jedinicu JU Apoteke Sarajevo i saznajte šta su pripremili za vas. Ne propustite mnogobrojna iznenađenja, sniženja, poklone i gratis proizvode.

Za detaljne informacije o svim pogodnostima u Vašoj najbližoj apoteci, pozovite informativni centar putem telefona +387 33 223 399.


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: