Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav svi kolegama, pogotovo generaciji 2007/2008. FPN u Sarajevu! Sretan nam naš dan....koji se nadamo da ćemo slijedeće godine i na adekvatan način proslaviti!
Zahvaljujem Crvenom križu F BiH i podsjećanju da je danas i moj dan, dan socijalnih radnika. Zatrpani svakodnevnim poslom i problemima vjerovatno mnogi od nas i ne znaju da je danas \" NAŠ DAN\"..... Pozdravljam ideju o formiranju sturkovnog sindikata na nivou Federacije i konačno da se izborimo za status svoje humane profesije, svoja prava i jednom da se čuje i naš glas.... .... JER MI POSTOJIM I SIGURNO SVOJIM STRUČNIM RADOM DAJEMO OGROMAN DOPRINOS OVOM DRUŠTVU
ČESTITKE POVODOM DANA SOCIJAJALNIH RADNIKA SVIM KOLEGAMA ŽELE UPOSLENICI CENTRA ZA SOCIJALNI NOVI TREVNIK.