Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrlo je ucinkovit kad je gripa I prehlada u pitanju. Treba se piti bez secera jer secer steti imunitetu I zdravlju generalno.
u vecini voćnih čajeva je preko 50 % hibiskusa
Zlatna rečenica koja se u BiH koristi još od prije corone je "jača imunitet". Prodaje sve vrste čaja, začina, svete vode koje je blagoslovio Torabi, naljepnice sto se lijepe na stopala, ogrlice s magnetima, kosmodisk, alge, gljive, golf dvicu, rakiju, pećnicu, teletinu, prodaje tendere, ispite, diplome, državne pozicije.
ziva istina. dobar, zdrav i ukusan.