Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj dedo je jeo šenon svaki drugi dan.. nana mu je pravila.. pitu od šenona, supu od šebina, kolače od šenona, čaj od šenona... i na mezaru mu nikao šenon 😀😀😀😀😀😀🤮🤮🤮🤮
Od svih zeleniša volim luk :) sa desetkom u pola :P Čuj šenon :D
Treba javit malinarima da se prekvalifikuju.
Sad ce sa polica da iskace senon ovo senon ono...
Ma hajte molim vas, imamo karfiol, imamo brokulu, ali laboratorijski nerdovi su specijalno za boljitak ljudske vrste napravili njihov hibrid. Jer inace nista ne valja.
jedan dunum senona za naseg bakira - da pozivi 100 godina ....
Shanon Doherty
Još jedan reklamni trik. Čuj, neko novo povrće se pojavilo! Sigurno je budi pošto :) Isto kao i "gođi bobice" ili "sibirska aronija". Manite se ljudi toga, to nije naše. Naša je mrkva, kupus, paradajz, šljiva, kruška, jabuka. Trebamo jesti ono što raste pod našim nebom.
i banane rastu kod nas .....
romanesco karfiol!
iliti karfiol fraktalnog izgleda...