Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jucer crna cokolada, danas vino... Moze i hamburger ako pravu osobu pitate.
Znači,cugajte i biće vam lakše.Nećete bit u depri,bićete u kafani.
nema lijeka u haramu
Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.Bredhot.Com
GRIJEH JE MOLITI SE BOGU A RAZMIŠLJATI KAKO UVEĆATI LIČNO BOGATSTVO NA STRANAČKI NAČIN OVDJE KOD NAS. ZATO IN VINO VERITAS - ŽIVJELI.
za vaš hobi štapić bobi.
Rakija bolje pomaže
Svaki dan polovku ujutro i miran citav dan
Moze i bijelo vino, tako barem pricaju zene po brijacnici.
Najbolji lijek protiv depresije je molitva! Depresija je duševno oboljenje (bolest duše). Alkoholom možeš odgodit na par sati ali se vraća u još gorem obliku. Za potpuno izlječenje od depresije najbolji lijek je činiti dobro za drugog, pomoći nekome ko je u potrebi i molitva, namaz... Ako ne vjeruješ, probaj, uvjeri se. Probali ste sve ostalo, ne pomaže.. Ni alkohol, ni droga, ni zoloft. Kratkoročno možda, ali se uvijek vrati.
Čovjek pada u depresiju jer ne poznaje sebe dovoljno, ne poznaje svoju dušu i njene potrebe, a duša je programirana da bude pokorna Bogu. Duša traži Boga, želi da Mu se obrati, ali čovjek laže samog sebe i izbjegava da povjeruje...
@BikKojiSjedi idi zapali džoint i čudi se sebi što ti život prolazi u tupilu. Ljudi koji su doktori nauka kao što su Zakir Naik ili Hamza Yusuf su sigurno pametniji od tebe pa poslušaj šta oni imaju reći na tu temu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I grcki bogovi su pili vino, 😁
Klix daje savjete kako protiv depresije :)