Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steti zdravlju, uzrokuje smrt, ruzan zadah, zuti zubi, potroseni novac, trovanje svih ukucana duhanskim dimom...postoji li ijedna dobra strana cigareta.Niti jedna, Ne razumijem ljude stvarno.
da nema cigareta, poubijali bi se medjusobno za 5min.!!! PTSP!!!
zivci gentelmanu zivci..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Glupa statistika koju je nemoguće dokazati. Pušenje je riziko faktor a ne uzrok smrti. Isto kao pretilost, konzumiranje alkohola, zagađeni zrak i sl.
ma jebe mi se za sve nepusace PLAVI WALTER MOLIM ;)
Pouka: Ako nekoga zaista mrzite, ne prijetite mu pistoljem i ne ratujte hladnim oruzjem, nego mu ponudite da zapali jednu. Sifra: Doce cica na kolica!
http://matrixworldhr.wordpress.com/2013/01/18/pusenje-duhana-pomaze-u-odrzavanju-zdravlja-potvrduju-istrazivanja-koja-su-izbjegla-cenzuru/
ali nikad necu razumjeti ljude koji kazu da je nemoguce ostaviti cigarete, moj dedo je nakon sto su mu cigare ubile prijatelja, dosao i rekao da ostavlja cigare nakon 40 godina. tek tako..
Pušiti, il' ne pušiti... that is a question???
...ili čemu. dativ
Cigarete nas čine vitkim
sami su sebi krivi
boze dragi , rak izaziva ovo , rak izaziva ono, a nigdje lijeka za rak da znate sta izaziva rak nasli bi i lijek za isti.
Pa u neku ruku mogu i da razumijem sto skupljaju cigare konstantno.a koliko umire pasivnih pusaca od duhanskog dima?to je puno vaznije pitanje.mi nemamo zakon koji zabranjuje pusenje na javnom mjestu i to mi nije jasno,zasto?
ima zakon o pusenju na javnom mjestu!!! zabranjeno sexualno opcenje u vidu oralnog zadovoljavanja na svim javnim mjestima!!!