Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fuj gledaj sala
Eto, utrefila sam onda :-* :-*
sta se zalite muski vako ce i vase \"bolje da ljulja nego da zulja\" izgledat jel ih ozenite
@Ona Poznato je da su švabice sve drugo nego dobre domaćice, mes\'cini lijenijih žena nećeš nigdje naći kao kod njih, možda jedino u njemačkoj! To ti sve želi da ide po restoranima a ako nema za iste ide po mcdonalds-ima itd.
@kukuruz, ne zna se jesi li veci retard ti ili ovi sto ti lajkuju komentar.
Debljina ekvivalentno sa ljenost. I to ne nuzno da je ljudima lijieno da se bave sportom i to, nego lijenost da se kuci sprema hrana, nego se narucuje dostava, kupuju se gotova jela, slatkici, i sve zapakovano i divno, a hiljade kalorija kojih nismo ni svjesni! Žene šerpe u šake!
cemu ta slika :(
pa bujrum nahranite gladnu Afriku i rijesili ste problem! ko vas tjera da jedete???
Nije debljina njihov problem, kao što su psi koje drže u stnovima i kućama.