Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nećemo više jesti špargle svaki dan, prebacit ćemo se na avokado i losos
100%
Haha hajde svakako nisu bile cemu... a avokado ... ako sutra jave i za njega isto necemo se buniti ni on nema neki ukus...😜 pozzz 😘😘😘
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
U ovo oblast treba ulagati novac, a ne u vojsku i oruzanje, do sad bi i nasli lijek za ove opake oblesti.
Ajmo da jedemo vnago ;) skuhano, przeno, peceno, a jos i svareno.
Kvalitetno istrazivanje
Odlican tekst
Najpametnije zaputit se na Tibet i kao šaulini pocet zivjet od fotosinteze
Ono smo sto jedemo!
znaci ja sam dvopek!
Foto ilustracija: sparoge..Ma jel me zezas :D
znate li da kada ubijaju zivotinju, ona predosjeti da ce biti ubijena, od silnog adrenalina ciji mozak ispusti u tijelo, taj adrenalin nakon sto zivotinja bude ubijena, ostaje zarobljena u mesu. i mi to meso unosimo u sebe sa zivotinjskim adrenalinom. i poslije se pitamo zbog cega smo anksiozni i depresivni.
@BlackKKKKK pogledaj jednom kako se zivotinja umiri kada se prouci prije nego sto se ubije, pa onda komentarisi.
zato meso, voce, povrce, sir, kajmak, med, odete na pijacu i uzmete od seljaka, frisko, bez pesticida, a ne odemo u konzum, bingo, glumimo gospodu pa uzmemo nesto fino zapakovano, pa dodjemo na kasu malo da glumimo, pa kad dodjemo kuci pojedemo uvozni jogurt, pun hemikalija da mu rok traje sto duze.
Misliš od onih pijačara, koji prvo kupe na "Heci" pa onda preprodaju "domaće" tri puta skuplje? :-) Ma, haj'te molim vas...
@2002 ne, ne mislim na svercere, vec ljude koji dodju sa sela da prodaju voce i povrce.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Istina i vec odavno poznata. Jako blizak clan porodice obolio, odstranili dio gdje je bio tumor... ali naravno idu i terapije ako je ne daj boze ostala gdje koja stanica da se ne razvije. E u tom periodu se tacno pridrzavao da ne jede nista sto hrani celije raka.. bar taj period dok traju terpaije i dok se unistava. I hvala bogu uspio je, godinama ide na tumor markere uvijek uredu.. i naravno sad jede sve. Znaci pridrzavalo se samo dok je bio proces lijecenja i ubijanja tih stanica.
nama je kako ja vidim svima postit htjeli mi to ili ne
'nači da prestanemo jesti meso pernatih životinja, morske plodove i drugu hranu...
Zar aspargin nije umjetni secer ? Malo edukacije ne bi stetilo vajnim novinarima koji prepisuju narucene tekstove iz zapadne stampe.
misliš na aspartam?
@vrijedniradnik kao prvo nije aspargin nego asparagin,kao drugo nije umjetni secer aspartam na koga ti mislis al si pobrkao loncice dobro...malo edukacije nebi tebi stetilo sljedeci put kad budes komentarisao neki clanak uopste da se ne provaljujes bezveze...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)