Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijete u razvoju ne smije biti na dijetama. Paziti na ishranu u smislu zdrave hrane da, ali da dijete preskace obroke. Fuj.
U moje vrijeme je bilo. Jedna jabuka drži doktora od tebe.
Pravilnije bi bilo da uce djecu treningu bilo kakvom i disciplinom za savrseno tijelo a ne da ganjaju dijete ko kakve pi*kice.
Nestle platforma za zdravu ishranu firma koja pakuje 90% čistog smeća...
I moraju biti na dijeti posto samo vise na kompjuterima i telefonima. Umjesto da igraju fudbala, kosarke da plivaju ili bilo koji sport. Ja omladine i ku..ca..
najvažnije je "biti lep", a što si glup, neobrazovan, iskomplekSiran...ma nema veze...odvratna američka furka "body image"...-
moraju biti na dijeti kad se tove ko krmad sa čipsom i kolom. Prodjite pored bilo koje osnovne škole u vrijeme velikog odmora i pogledajte sta ta djeca jedu
HHaha nestle se kao brine za djecu, dobro se zna da koriste djecu robove u africi da bi mogli vise profitirati
Koje budaletine. Uživajte u životu dok ste mladi. Koje yebene dijete, hajvan jedni.
Ja kad sam bio 7 razred glat bih pojeo 15-ku s vise luka
U čitav somun i još pobiberim pofino.
Ču Nestlé..koja ironija
kad ih naucimo da energy i cips nisu obrok bit ce bolje
Fasovaće bolesti prejedanja ili anoreksije, kao i druge psihičke bolesti poput narcisoidne psihopatije i šizofrenije. Do odrasle dobi dijete nikako. Sport je opcija bolja.
Ne trebaju im dijete, par linija amfetamina dnevno in eto vitkog tjela
od zitarica se kvare zubi i stvara se sluz
neuriplastika mozga današnjeg školarca sposobna je za max 30 minuta učenja i 12h COD-a i mobitela. Mogu oni jesti šta god hoće ali psihičke funkcije su im kao u babuna.
Bubari ti atomsku fiziku i trigonometriju iz matematike.. pa nisu djeca vise budale
ova današnja djeca već imaju psihičke dijagnoze, istina oni koji imaju više para bolje se hrane ali um otrovan medijskom predstavom stvarnosti vodu direkt u Jagomir.
otišlo sve u pm i djeca ko roboti podmazuju se ko mašine.
Bogami i profa bi trebao malo vise domace jabuke konzumirati umjesto Nestle proizvoda, vec se se fata na dvicama i tricama kamenac.